Termeni şi condiții

1. PREVEDERI GENERALE

Site-ul www.markop.ro este proprietatea Markop SRL (denumit in continuare „Markop”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este Markop SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in str. Florilor nr. 92T, 407280 – Floresti, judetul Cluj, Romania, cod de identificare fiscala  RO22347044, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/3818/2007.

Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.

Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.markop.ro este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, dupa cum rezulta din limba, moneda, forma si continutul acestora, sunt destinate pietei din Romania, anume persoanelor fizice sau juridice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. Markop nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.markop.ro, care nu au acordul Markop in acest scop.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002), Regulamentul pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal (UE) 2016/679 si ordonanta privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă (O.G. nr. 130/2000).

2. DEFINITII

Site / domeniu – o zonă dintr-un sistem informatic, deţinută de vanzator în scopul prelucrării, stocării ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

Contract la distanţă – contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un client, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

Finalizarea contractului – Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.

Vanzator (distribuitor) / Comerciant – o persoană juridică ce, în executarea contractelor care intră sub incidenţa termenilor si conditiilor contractuale, acţionează în cadrul activităţii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.

Client (Consumator, Cumparator) – o persoană fizică ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Markop si acesta si care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa termenilor si conditiilor contractuale, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre Markop si acesta.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informaţiei.

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

 

3. OPERATORUL SITE-ULUI

Operatorul site-ului www.markop.ro este Markop, cu sediul in str. Florilor nr.92T, 407280 – Floresti, judetul Cluj, Romania, cu urmatoarele date fiscale: RO22347044, J12/3818/2007.

 

4. UTILIZAREA SITE-ULUI / POLITICA GENERALA

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Markop si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.cosmeticplant.ro.

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www.markop.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisă reproducerea parţială a materialelor cu menţionarea sursei, iar în cazul preluării semnificative este necesar să ne contactaţi la office@markop.ro pentru un acord scris. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al Markop este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica răspunderea în faţa legilor care le protejează.

In cazul in care Markop confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Markop pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Markop si/sau al angajatului Markop care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Markop sau oricarui tert cu care Markop are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze Markop, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Markop destinate acestui scop si astfel:

 1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Markop prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Markop de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Markop.
 2. Markop va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Markop.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de  Markop si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi,  Markop va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Contul de utilizator

În calitatea de utilizator al www.markop.ro, aveţi posibilitatea de a va crea un cont.

Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteţi singurul răspunzator pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. De asemenea, sunteţi singurul răspunzător pentru toate activităţile care se desfăşoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră şi acceptaţi să notificaţi imediat  Markop cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securităţii.  Markop nu va răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Fraudă

Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.markop.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.markop.ro şi vor fi raportate autoritatilor competente, punand în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Contact

Markop publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite  Markop sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea  Markop de a contacta utilizatorul sau clientul.

5. VALIDITATEA OFERTEI ŞI PREŢUL PRODUSELOR

Ofertele şi produsele Markop sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile în limita stocului. Din acest motiv  Markop isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a  Markop. Markop va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Preturile produselor prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preţurile produselor pot fi modificate fără nicio comunicare prealabilă.

In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promoţiile şi reducerile nu se pot cumula cu alte promoţii şi reduceri existente în magazinele de prezentare  Markop.

Produsele cosmetice

In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma 24M poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis.

6. COMANDA ONLINE

Comanda se poate lansa pe platforma magazinului nostru online prin completarea formularului de comandă. Pentru informații legate de comanda lansată puteți apela la numerele de telefon: +40 758349436 de luni până vineri între orele 8.00-16.00, sau ne puteți trimite un email la adresa webshop@markop.ro.

Prin finalizarea comenzii dumneavoastră consimțiți ca toate datele furnizare necesare procesului de livrare sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Markop poate denunța automat comanda efectuată de către client fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:

 1. Nu există produsele pe stoc;
 2. Plata online nu este finalizată;
 3. Datele furnizate pe site de către client sunt incomplete sau incorecte
 4. Activitatea clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea Markop și/sau partenerilor acestuia
 5. Există una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate.

După trimiterea comenzii veți primi pe adresa de mail specificata un e-mail de confirmare a comenzii. Acest e-mail confirmă faptul că această comandă a fost preluată de sistem și va fi prelucrată.

Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor și conditiilor de utilizare a site-ului nostru, a prețurilor produselor și a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor și condițiilor de livrare și plată de aici, se consideră CONTRACT LA DISTANȚĂ între consumator și Markop. Contractul la distanță intră în vigoare de la momentul primirii de către client a e-mailului de confirmare a comenzii, aplicându-se astfel definițiile cuprinse in O.G. nr. 130/2000 art. 2. Contractul la distanță este denumit în cuprinsul acestui document Contract și acestuia i se anexează, dar fără a se limita la, prezentele Termeni și Condiții.

Comenzile plasate de luni până vineri vor fi prelucrate în termen de 24 de ore, în afara zilelor de sărbători legale. În situația în care aceste date se modifică, noile termene vor fi anunțate atât pe site, cât și în comunicarea electronică.

7. COSTURI DE TRANSPORT. LIVRARE.

Costuri de transport

Comenzile cu o valoare de 200 lei sau peste (valoarea produselor comandate) beneficiază de transport gratuit! În cazul comenzilor cu o valoare de sub 200 de lei, prețul transportului este de 17.85 lei / comanda. Toate detaliile privind taxele de transport sunt specificate și în emailul de confirmare a comenzii împreună cu valoarea produselor comandate.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul României, NU livrăm comenzi în străinătate sau către căsuțe poștale.

Livrarea Produselor

Markop livrează produsele pe întreg teritoriul Romaniei NUMAI prin FanCourier. Termenul de livrare mediu este de 2-3 zile lucrătoare, dar poate dura până la 5 zile lucrătoare în cazul localităților din afara rețelei Fan Courier sau în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile.

Vă rugăm să verificați coletul în momentul primirii acestuia. În cazul în care coletele prezintă urme de deteriorare (pachet rupt, desfăcut etc.) vă recomandăm să refuzaţi preluarea coletului şi vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil departamentul de relații cu clienții trimitând un email la adresa webshop@markop.ro sau la numerele de telefon +40 758 349 436 de luni până vineri între orele 8.00-16.00 pentru soluționarea problemei.

Markop nu este responsabil pentru defectele produselor survenite în urma manevrării sau transportului de către curier.

După două încercări de livrare nereușite comanda dumneavoastră va fi considerată anulată și va fi returnată la sediul Markop. Livrarea nereușită se poate întâmpla din mai multe motive:

 • adresa de livrare introdusă la finalizarea comenzii este eronată sau incompletă, respectiv
 • numărul de telefon furnizat la finalizarea comenzii este greșit sau nu răspundeți la telefon

și astfel agentul de curierat nu v-a putut contacta pentru livrarea coletului.

În astfel de situații relivrarea comenzii se poate efectua numai în cazul în care ne confirmați in mail la adresa webshop@markop.ro o adresă de livrare corectă și acceptați să achitați contravaloarea noului transport indiferent de valoarea comenzii dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora comanda / comenzile persoanelor pe contul cărora se înregistreaza două comenzi ale căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Markop, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi / sau initializare a comenzii, Markop va anunta clientul de termenul estimat de finalizare a livrării, dar nu mai mult de 31 de zile.

 

8. MODALITĂŢI DE PLATĂ. ACORDUL PRIVIND PLATA

Plata se poate efectua

 • fie in sistem ramburs, la primirea coletului, prin agentul de curierat
 • fie online, prin card bancar.

În cazul plății online prin card bancar plata se realizează în condiţii de siguranţă deplină, fără a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate pe serverele Banca OTP, prin procesatorul de plăţi PlatiOnline. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătura dumeavoastră (în funcţie de tipul de card, acestea pot lipsi).

În cazul plății online, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.markop.ro.

Anularea tranzactiei

In cazul anularii tranzactiei prin card banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1 – 30 zile, in functie de politica acesteia.

 

9. COPYRIGHT ŞI UTILIZAREA CONŢINUTULUI

Acest site este protejat prin drepturile de autor.

Toate mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentările grafice, produsele prezentate, postările, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea Markop, protejate prin legile în vigoare. Este strict interzisă orice modificare sau reproducere a conţinutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat în niciun alt mod, fără permisiunea prealabilă a societatii Markop. Este permisă reproducerea parţială a continutului, cu menţionarea sursei.

10. RETURUL PRODUSELOR – DREPTUL DE DENUNŢARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conform OUG nr. 34 / 2014.

Clientul este obligat sa notifice Markop intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail: office@markop.ro, etc.) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si / sau serviciilor.

In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate în aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit). Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs.

Înapoiem contravaloarea produsului în cel mult 14 zile de la data denunţării în scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. In toate cazurile, cheltuielile de returnare / re-expediere vor fi suportate de catre client.

Rambursarea / restituirea tranzactiei prin card

In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat pentru plata tranzactiei in termen de maxim 14 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

11. GESTIONAREA RECLAMAŢIILOR / SUGESTIILOR / ÎNTREBĂRILOR

În cazul unor reacţii adverse/neplăcute ca efect al utilizării produselor, sunteţi rugat să anunţaţi Departamentul de Control al Calităţii al companiei Markop, descriind în detaliu problema, pentru o evaluare cât mai corectă şi relevantă din partea specialiştilor noştri. Pentru a lua legatura cu acestia, va rugam trimiteti un email la office@markop.ro sau completati formularul de contact de pe site.

 

 

12. CESIONAREA ŞI SUBCONTRACTAREA

Compania Markop poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului. Markop va fi întotdeauna responsabil faţă de client pentru toate obligaţiile contractuale.

13. NOTIFICĂRI

Markop vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului www.markop.ro pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de abonare la notificari (newsletter). Primirea notificarilor presupune completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului www.markop.ro sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii Markop, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre Markop in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:

 1. a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.
 2. b) Prin contactarea Markop, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

Markop isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea Markop, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

Markop nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Markop, la momentul expedierii buletinului.

14. LITIGII

Orice conflict între Markop şi altă parte este supus unei soluţionări pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competenţa revine instanţelor de judecată din România.

15. ÎNCETARE

Markop îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

16. RESPECTAREA DISPOZIŢIILOR LEGALE

Prezentul document şi utilizarea wwwmarkop.ro sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest document fiind în afara controlului companiei Markop, dar a căror respectare este absolut obligatorie.

17. ALTE CLAUZE

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi Markop, pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.markop.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi Markop.

Markop isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului / structurii acestuia / serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si / sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

Markop nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. Markop nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul Markop pentru aceste vanzari subsecvente.